www.horgaszvideo.hu     Telefon: +36/30/560 04 77     E-mail: prtv@t-online.hu

Aktuális híreink


Carp and Catfish Days Merenye

Írta: Robo
Feltöltve: 2012-01-02

Befejeződött a CCD, az idei esztendő legrangosabb média-támogatását élvező egyhetes harcsafogó versenye Merenyén.
A Carp&Catfish Days verseny első fordulója a harcsákat vette célba. 37 csapat kezdte a nagybajuszúakat üldözni 2012. április 15.-én, vasárnap déltől. A megnyitót és sorsolást bőséges terülj-asztalkám előzte meg. Jól illett a csirkecombokhoz a Polgár Pincészet Chardonay Ottonel Muskotálya. Persze szemügyre vették a fiúk az értékes díjakat is.
A versenyt támogató szponzorok közül a Sziget horgászbolt minden indulónak stupeket, és "csöves" szerelést ajándékozott. A BUKIMIX vödrös harcsapelleteket és lebegő UFÓT kínált. A pólókat a POLOTRANSZ Kft. dizájnolta és készítette. A helyezettek díjazásáról a KELETI HORGÁSZBOLT és az ENERGOFISH Kft. gondoskodott.
Az első helyezett egy 360-as gumicsónakkal és egy 66 librás villanymotorral térhet majd haza. Az a kilenc csapat pedig, akik itt maradnak a következő vasárnapig, a bojlis versenyen is, a CARPLOVE jóvoltából 400e Ft fődíjban részesülnek. A DOVIT, DREAM CARP, MOSELLA, MAXCARP, PELZER, WALTERLAND , GIGANT BAITS, a KELETI HORGÁSZBOLT és további támogatók értékes ajándékain kívül a helyezettek visszanyerik a nevezési díjuk többszörösét is. Köszönjük az elegáns rendezvénysátor és installációhoz nyújtott önzetlen segítségét a HORGÁSZKLUB.HU és a NO-ZSO Team Hungary-nak!
Az első délután még csak az apróbbak jelentkeztek, de közvetlen éjfél előtt felvisított a Carplove Palotás Team jobb szélső állványának jelzője. Nem is hagyta abba egy fél percen keresztül. Uchrin Jani egy pillanatra ledermedt, mikor az öreg szürke néhány másodperces megállást gondolt. A rutinos horgász azonban szigorúan ráemelt, a kontaktus meg volt, és már csak húsz perc kemény parti fárasztás kellet, hogy kiemeljék a jó negyvenesre taksált jószágot. A reggeli mérlegeléskor azonban kiakadt az 50 kilóig kalibrált műszer. Az újonnan hozott mázsás eszköz mutatója azután nettó 57 kilónál állt meg. Gratulálunk a Carplove-os fiúknak, de nem érnek rá lazsálni, mert folyamatosan csörög azóta is a mérlegelőket hívó telefon. Persze a kamerák is forognak, hiszen a Pecatúra májusi műsora is az eseményről szól, de film készül a Fishing&Huntig csatorna részére is. Ami pedig nagy öröm a horgászoknak, hogy Koós Ferenc harcsavadász - a rendezvény fővédnökeként - sorra járja az állásokat és szívesen szolgál önzetlen tanácsokkal az őt faggatóknak.Képek: